Ja też chętnie. Na obecną chwilę może być 17.00. Szykuje nam się też co nieco w czwartek bo przed giełdą będę gościł Darka Krasnodębskiego i nikitę_banitę.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Ja to bym najchętniej do CK wskoczył, napił się lanego Relaksa i jeszcze lanym porterem zakończył, ale to taki luźno rzucony plan maximumComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banitaJa to bym najchętniej do CK wskoczył, napił się lanego Relaksa i jeszcze lanym porterem zakończył, ale to taki luźno rzucony plan maximum
Od siebie pragnę dodać do tej listy jeszcze DN.Ostatnia zmiana dokonana przez dkrasnodebski; 2005-06-08, 12:35.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banitaJa to bym najchętniej do CK wskoczył, napił się lanego Relaksa i jeszcze lanym porterem zakończył, ale to taki luźno rzucony plan maximumPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiAle Ty zachłanny jesteś
Od siebie pragnę dodać do tej listy jeszcze DN.żeby aż cztery knajpy jednego wieczoru? Mam czas tylko na jedną
poza tym z kobietą przyjdę i nie mam ochoty się zciaprać za bardzo.
Może poprostu umówimy się do C.K. coby przyjezdnych w browarze jednak ugościć i dwie rury wychylimy, jasnego i dunkela??
A poza tym to we wtorek pozostaje DN czy wogóle wtorek odpada na rzecz czwartku?Ostatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2005-06-08, 18:07.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumSzalejecie Panowieżeby aż cztery knajpy jednego wieczoru? Mam czas tylko na jedną
poza tym z kobietą przyjdę i nie mam ochoty się zciaprać za bardzo.
Może poprostu umówimy się do C.K. coby przyjezdnych w browarze jednak ugościć i dwie rury wychylimy, jasnego i dunkela??
A poza tym to we wtorek pozostaje DN czy wogóle wtorek odpada na rzecz czwartku?Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Spokojnie, spokojnie. Bahtol czuwa
Nic z dobrych rzeczy was nie ominie i ja się o to postaram.
Do spróbowania w Krakowie macie zaledwie 7-8 piwek więc nie widzę żadnego problemu. Kwestia jedynie kolejności ale to już mam z grubsza (i z cieńsza) obmyślane. Muszę tylko wiedzieć, o której godzinie przyjedziecie i o której chcecie wylądować w łóżkua reszta to już żaden problem.
=bahtol=Comment
-
Do łóżka to jak tam już wyjdzie - jak zwykle spontanicznie.
O której będziemy w grodzie Kraka? - to się wyjaśni w przyszłym tygodniu dopiero, ale raczej wcześniej niż później coby kilka piw wychylić w Waszym towarzystwieComment
-
Organizacyjne ? O.K. Wykreślam z kalendarza inne pozycje, jeszcze tylko mały kompromis z małżonką....
I zwróćcie Panowie (i szanowne Panie) uwagę, co znaczy oblać egazamin. Najpierw na 5, a potem piwko !!!! Shlagbaum, oblejemy !!!!Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slawekkazekI zwróćcie Panowie (i szanowne Panie) uwagę, co znaczy oblać egazamin. Najpierw na 5, a potem piwko !!!! Shlagbaum, oblejemy !!!!Comment
-
-
A ja wstrętu nie mam i się chętnie spotkam i coś chlapne w LajboCKowym towarzystwie. Mam czas w piątek od około 17. Tylko, że nie chce mi się maszerować z knajpy do knajpy. Kulturalnie proponuje CKComment
-
jestem za tylko pytanie czy zakładamy bawarskie kapelusiki, czy też podkoszulki z cekinamino i kiedy się mamy spotkać?
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment