witam,
tutaj się dopiszę
z poniedziałku na wtorek 5/6 listopada, na 99% będę w Krakowie. Tzn mam wyjazd służbowy do Katowic, i stwierdziłem, że jak już będę tak blisko to zajrzę do Krakowa. Co poza Ck browarem powinienem zwiedzić i czy macie może jakiś miły i romantyczny nocleg dla mnie i mojej narzeczonej? Bo korzystając z okazji wyjazdu służbowego postanowiłem zrobić sobie miły przedłużony weekend.
Miałem już nic nie pisać w tym temacie, ale z racji ciekawych rzeczy jakie mają miejsce w Piotrkowie Trybunalskim pytam czy ktoś się wybiera... Nie, no oczywiście wiem, że nikt się nie wybiera... no przecież jaja sobie robię, nie... No więc, jakby co to do 9.11 jeszcze mam urlop. Chętni są na jakieś działanie?
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2007-12-01, 22:34.
Titusie jakkolwiek byś tę datę przeczytał to do najbliższego dnia z taką datą masz blisko rok (9 lub 11 miesięcy), zwarzywszy na datę postu prezesa, czyli 1 grudzień.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
zwarzywszy
zważywszy
Ech to piwowarskie skrzywienie...
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Comment