Jutro nie da rady. Później mogę, planów nie mam. W tygodniu jest ryzyko, że wtorek, czy środę wieczór będę miał zajętą. Pisz kiedy i gdzie Ci pasuje.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMarcin, my się spikniemy jeszcze w Żywcu. Miałem na myśli Antałka, BULLETA, Ceza, cielaka, ergiego, kayasa, mescalero, moona, Shlangiego, slawkakazka, Titusa oraz innych których mniej pamiętam. Bahtol z Nitką pewnie są oczekujący
Comment
-
-
Ktoś ma ochotę na czwartkową modlitwę w Katedrze? Później można by zjeść jakiś Szynk, tylko o tym Omerta.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziKtoś ma ochotę na czwartkową modlitwę w Katedrze? Później można by zjeść jakiś Szynk, tylko o tym Omerta.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziPlanujesz niezły rejs. W czwartek chyba mogę się zjawić.
18.30 w czwartek może być?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment