Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
-
Po jednym piwku w Katedrze wpadliśmy do Szynku. Z braku miejsc w Omercie powróciliśmy do niego po 20:30. Cóż, ja nie mogłem się dodzwonić (błąd połaczenia). Spod Szynku wyszliśmy po 23:30. Do zobaczenia! (mam nadzieję).Comment
-
Comment
-
Dzięki za frekwencję i fanty oraz przede wszystkim za to, że jest gdzie wracać
Uroczystość uświetnili (alfabetycznie): bahtol, elroy, MarcinKa, moonjava, toto i ja. Odwiedziliśmy Katedrę, Szynk, a co poniektórzy wpadli na Irisha pitego na stojaka do Omerty. ehhh...Comment
-
Last edited by MarcinKa; 2009-06-26, 16:20.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
W nawiązaniu do słów Tomka, jako zagorzała wielbicielka Krakowa, piwnych spotkań w magicznych krakowskich knajpkach, warzenia i degustacji piw wszelakiego rodzaju itd. pragnę oświadczyć, że wschód PL to nie koniec świata i wraz z e-prezesem w miarę możliwości przyjeżdżać do Krakowa będziemy.. i na co najmniej taki skład jak wczoraj liczymyBo radość to słoneczny kolor życia...Comment
-
Szkoda, że mnie tam nie było Ale uznajmy, że Was pożegnałem w maju. Oczywiście kiedyś gdzieś się znowu powitamy...
PS - nie wiedziałem, że to już tak szybko nastąpiLast edited by Pendragon; 2009-06-26, 17:42.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
kurkawodna, właśnie po bardzo dłuższej nieobecności jakoś tak wzięła mnie ochota na odwiedzenie lajboCKowego spotkania, a tu taka siupryza. echhhhhhhhLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
Comment