Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bahtolU mnie niestety czasowo bardzo ubogo więc raczej mnie nie będzie, chyba że uda się tak tylko na chwilkę.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Dlaczegoz znow spotkanie w terminie dla mnie nieosiagalnym. Absolutna porazka.
Moj dentysta doprowadza mnie do szalu, to juz 3 impreza w tym roku(akademickim) ktora opuszcze dla niewatpliwej przyjemnosci spotkania sie z nim.
Pozdrawiam,serdecznie i prosze o prywatna wiadomosc email, gdzie w Krakowie mozna dostac: irlandzkiego cidera Magners, jakiekolwiek angielskie Ale.powrót po latach na browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radogol...Moj dentysta doprowadza mnie do szalu, to juz 3 impreza w tym roku(akademickim) ktora opuszcze dla niewatpliwej przyjemnosci spotkania sie z nim...zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radogol...
Pozdrawiam,serdecznie i prosze o prywatna wiadomosc email, gdzie w Krakowie mozna dostac: irlandzkiego cidera Magners, jakiekolwiek angielskie Ale.
cidera widziałem na podbrzeziu w ktorymś z lokali, ale nie pomnę czy to był ten czy strongbow. ergie wspominał, że jeszcze gdzieś widział cidera, ale też tego. mówię oczywiście o lanych piwach.
a tak w temacie, to będzie mała wtopa, bo lokal o 20 zaczyna koncert i wtedy jest problem z miejscem. poprosiłem, by nikt nie zajmował miejsca w loży przy kibelku tuż przed 19, to może uda się nam tam zebrać i obgadać co dalej.Last edited by e-prezes; 2005-11-10, 11:02.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Foxno właśnie, bo drukować fotkę a potem łazić z nią po knajpie... Jeśli macie jeden upatrzony stolik to super, a jeśli nie to może postawicie na stoliku coś charakterystycznego ?
PZDR
Comment
-
Comment