będzie stand z logo lajboCKów, bez paniki...
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezescidera widziałem na podbrzeziu w ktorymś z lokali, ale nie pomnę czy to był ten czy strongbow. ergie wspominał, że jeszcze gdzieś widział cidera, ale też tego. mówię oczywiście o lanych piwach.
Comment
-
-
Było fajnie, tym bardziej, że Shlagi fundował przekąski piwo i podstawki Ale następnom razom to ubiorę się w korzuch, bo to knajpa dla ogoniastych (nie zamykają drzwi wejściowych).Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie... Ale następnom razom to ubiorę się w korzuch, bo to knajpa dla ogoniastych (nie zamykają drzwi wejściowych).
P.S. No i było Nas trochę luda, jak na Nasze spotkania LajboCKowe to rekord.
Last edited by cielak; 2005-11-13, 21:16.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesspotkanie można uznać za udane! piwka powymieniane, nowe znajomości zawarte, smocza głowa obalona
10+1 osób to rekord naszych spotkań i oby tak dalejMarek - domowarzyciel namiętny
Comment
-
-
A propos spotkań LajboCKów. Ku mojemu zdiwieniu spotkałem w Zakopanem Bahtola z Nitką w ostatnia sobotę. Rozmnażamy się, pączkujemy, wszędzie nas pełno
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtaszekMy też bardzo dziękujemy za miłe spotkanie, choć musieliśmy je opuścić przed czasem. Dupa ze mnie, że nie zabrałem swojej produkcji do degustacji. Następnym razem na pewno się poprawię. Cieszę się, że mieliśmy swój skromny udział w pobiciu rekordu. Pytanie tylko - kto to był ten "+1"?Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieNo coś wspominaliście o nadchodzącym potomstwieMarek - domowarzyciel namiętny
Comment
-
Comment