To i ja się pojawię, co by się spotkać, nowe miejsce poznać i po dłuuugiej przerwie napić C.K. jasnego.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Widzę, że juz od paru tygodni nie było spotkania.
Proponuję sesję podgórską, mozna skoczyć do Club Oko na Węgierskiej, tuż obok Starmach, następnie galeria Rękawka, może piwiarnia relakspolu, pub Pils na Lwowskiej gdzie podobno podają smoczą głowę.
To co, może najbliższy piątek (27,01)?A ponadto uważam, że koncerny należy zniszczyć!
Comment
-
-
W ciągu kilku tygodni było kilka spotkań ale w mniejszym gronie. Było jedno wielkie ale opisane tutaj.
W ten piątek nie dam rady ze względu na idącą od następnego poniedziałku sesję...
Comment
-
-
Ja się piszę wstępnie, tak na 70%.
To ma być patrol, czy raczej spotkanie w 1 miejscu?
Sprawdzam stopkęTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Jak dla mnie są to dwa najciekawsze lokale w Podgórzu.
Club Oko to miejsce w którym często bywają ciekawe wystawy i warsztaty fotograficzne, właściciel jest fotografikiem, co do piwa to leją tam niestety żywiec ale jest dość dużo innych piwek z butelki website: www.cluboko.pl
Galeria Rękawka to miejsce gdzie jest dostatek różnych rodzajów kawy, nigdy nie byłem tam w porach wieczornych więc nie wiem jak jest z piwem.A ponadto uważam, że koncerny należy zniszczyć!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PubliusJak dla mnie są to dwa najciekawsze lokale w Podgórzu.
Club Oko to miejsce w którym często bywają ciekawe wystawy i warsztaty fotograficzne, właściciel jest fotografikiem, co do piwa to leją tam niestety żywiec ale jest dość dużo innych piwek z butelki website: www.cluboko.pl
Galeria Rękawka to miejsce gdzie jest dostatek różnych rodzajów kawy, nigdy nie byłem tam w porach wieczornych więc nie wiem jak jest z piwem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PubliusJak dla mnie są to dwa najciekawsze lokale w Podgórzu.
Galeria Rękawka to miejsce gdzie jest dostatek różnych rodzajów kawy, nigdy nie byłem tam w porach wieczornych więc nie wiem jak jest z piwem.
Comment
-
Comment