Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Poprawka:
w knajpie "Pils" na Lwowskiej leją smoczą głowę oraz relakspola - pils i mocne.
Jest to jednak typowa karczma, więc cudów nie należy się spodziewać, za to piwko jest po 4 zł.A ponadto uważam, że koncerny należy zniszczyć!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PubliusPoprawka:
w knajpie "Pils" na Lwowskiej leją smoczą głowę oraz relakspola - pils i mocne.
Jest to jednak typowa karczma, więc cudów nie należy się spodziewać, za to piwko jest po 4 zł.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Moje wstępne pisanie wzrosło z 70% do 89,23%To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
zapewne odwiedzimy ten przybytek, ale może nie teraz. chcę po prostu sprawdzić jak będzie smakować/wygladać Smocza w lokalu, w którym nie podpięli ją butli a nalewana jest przy pomocy pompki. jak będzie tragicznie to będziemy wiedzieli, że tak się nie da w domciu. wiem bullet, że tam masz bliżej niż na kalwaryjską, innom razom i to niedługo, bo też bym tam poszedł obalić porterka.Last edited by e-prezes; 2006-01-26, 18:04.
Comment
-
-
Zapewne będziesz jechać tramwajem z Bronowic.
Możemy umówić się tak: koło 18:00 wyjdę na przystanek pod Bagatelę - to ten facet w czarnym kapeluszu - i po prostu dasz mi znać żebym wsiadł, będę oczywiście wypatrywał ósemki.Last edited by Publius; 2006-01-27, 13:34.A ponadto uważam, że koncerny należy zniszczyć!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PubliusZapewne będziesz jechać tramwajem z Bronowic.
Możemy umówić się tak: koło 18:00 wyjdę na przystanek pod Bagatelę - to ten facet w czarnym kapeluszu - i po prostu dasz mi znać żebym wsiadł, będę oczywiście wypatrywał ósemki.
Ale jak bardzo chcesz to może być pod Bagatellą ale o 17:35
Comment
-
Comment