DZIŚ w Krakowie gości forumowicz z Trójmiasta Bombadil13. Spotkanie o 19:00 w CK Browarze. Długo nie potrwa bo Kazek jeszcze na Kazimierz chce dziś zawędrować.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Idea nie oglądaj tylko przyjdź
Już którąś noc z rzędu widzę, że Idea ogląda ten wątek a się nie wypowiada. Apeluję zatem:
Dziewczyno Droga! Jak chcesz się spotkać to napisz o tym a nie czekaj jak się 20 osób zbierze bo się nigdy nie zbierze! Jak chcesz się spotkać to zaprzaszam Cię na piwo na sobotę na Maiselsa na 19
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJuż którąś noc z rzędu widzę, że Idea ogląda ten wątek a się nie wypowiada. Apeluję zatem:
Dziewczyno Droga! Jak chcesz się spotkać to napisz o tym a nie czekaj jak się 20 osób zbierze bo się nigdy nie zbierze! Jak chcesz się spotkać to zaprzaszam Cię na piwo na sobotę na Maiselsa na 19
Psycholog to facet, który obserwuje innych, kiedy piękna dziewczyna wchodzi do pokoju...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika IdeaOdpowiadam! Już raz miałam się z wami spotkać i prosiłam e-prezesa by mi w tym pomógł, powiedział ze pomoże po czym uciekł i więcej się nie odezwał. W sobote... Nie wiem o której będę w sobotę w Krakowie, ponieważ o 5:30 wyjeżdzam do Tarnowa na egzamin z prawa jazdy. A druga sprawa to strona ta jest moją stroną startową, ale nie martwcie się, już ją zmieniam i przepraszam za tak częste obecności.
...możemy razem go oblać jak zdasz
Comment
-
-
hmm, odniosłem odwrotne wrażenie... nieważne!
na spotkaniu w Szynku byłem (choć spotkanie biznesowe w Kazimierskiej Piwniczce mnie trochę dłużej zatrzymało) i raczej trudno było nas nie poznać
dziś jestem z MarcinKą w rzeczonej KP o 19.30, na jednym piwku.
Comment
-
Comment