"może". sam osączyłem dwa piwka, poczytałem gazetę (kilka ciekawych informacji) i poszedłem na mszę. na przyszłość chyba odpuszczę sobie takie samotne spotkania
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
"może". sam osączyłem dwa piwka, poczytałem gazetę (kilka ciekawych informacji) i poszedłem na mszę. na przyszłość chyba odpuszczę sobie takie samotne spotkania
tiaaaaaaaa było iść bezmnie na pyffo
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Ano będę bo liczę, że się w reszcie na lane załapię, a poza tym chcę zobaczyć minę kelnera kiedy zobaczy E-prezesa i mnie razem bo obydwojgu nam (w różnym czasie) musiał wymieniać piwo.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
czy są chętni na małe spotkanie przy lanym Tucherku w DN w tę sobotę 19.03. ok. godz. 19?
Ja bym poszedł, ale nie będę stresował kelnera po raz kolejny w tak krótkim odstępie czasu
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Ano będę bo liczę, że się w reszcie na lane załapię, a poza tym chcę zobaczyć minę kelnera kiedy zobaczy E-prezesa i mnie razem bo obydwojgu nam (w różnym czasie) musiał wymieniać piwo.
A może bym jednak wpadł, byłaby nas trójka wymieniaczy
Ostatnia zmiana dokonana przez ergie; 2005-03-18, 18:52.
No i po ptokach. Właśnie dopiero co wróciłem do domu Tak więc do Dn nie dotrę już.
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Comment