niestety nie mogę być na piwku 10-go - idę do pracy nadprogramowo.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Jeśli o mnie chodzi to dopieto jutro ok.15 będę wiedział na czym stoję.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
W Szynku i ponoć wszystkich innych Dark zszedł i trzeba będzie poczekać na nową warkę. Ale niech ustalają Ci co będą, bo ja nie jestem pewien udziału, będę się starał.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Nie piliśmy jeszcze z kumplem lanego Ambera więc się napijemy chętnie. Prawdopodobnie wylądujemy w szynku. Myślę że około 19:30 / 20:00Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Niestety mnie raczej nie będzie. Trochę za późno. Jak by o 18 się zaczęło to z godzinkę mógłbym być.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
o 18 to my będziemy dopiero z dworca do mnie jechać...Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
Do dupy jak do dupy - we 3 też sie miło piło
Właśnie znowu wróciliśmy z Szynku - spotkaliśmy się z Mistrzem Szachowym w przerwie turnieju na który przyjechał... ooooj..... dawno mnie tak dupska nikt nie złoił (
Mat tragedia... 2x pod rząd....Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesW grudniu mam trochę więcej wolnego czasu...
wolne terminy 9, 10, 12, 13, 17, 21 ...
w związku z tym, że nie ma żadnego odzewu idę jutro sam na piwo. gwoli informacji - 18.45 Szynk.
Comment
-
Comment