"zostaw przypadkowo" prawko w domu przed wyjazdem, uprzednio upewniając się, że przyszła pani Shlangbaumowa zabrała swoje. A potem ciesz się życiem i chlej w drodze
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Ja powymieniałem się w pracy, czas i pieniądze zarezerwowałem i... ząb mnie rozbolał Czarno jutrzejszy dzień widzę (powinienem zielono). Jak mi się poprawi będę się kontaktował na tel.
Dzisiaj będę się kurował Dobrą DziewiątkąTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
nie było tak źle!
muszę sobie poprawić nastrój w przyszłym tygodniu (koniecznie) - może małe (albo duże) spotkanko?
pewnie przyjdę obładowany, bo dla Publiusa mam kufel i kalendarz, dla Cez-a i Shlangiego noteckie, dla Mescalero "dyniowe". są chętni?
Comment
-
-
Było zielono
Ja chętny jestem. Poniedziałek i Czwartek odpadam. Z Piątkiem mam niejaność.
Po ostatnich rozżutnościach (piwa za 14zł...) chętnie wybrał bym się na coś taniego, a najchętniej na najtańsze piwo (Relakspol za 2,1 w Kazimierskiej Piwniczce), ale z miejscem dostosuję się.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaByło zielono
Ja chętny jestem. Poniedziałek i Czwartek odpadam. Z Piątkiem mam niejaność.
Po ostatnich rozżutnościach (piwa za 14zł...) chętnie wybrał bym się na coś taniego, a najchętniej na najtańsze piwo (Relakspol za 2,1 w Kazimierskiej Piwniczce), ale z miejscem dostosuję się.
Lepiej może zróbcie spotkanie w barze " Karat " i pozdrówcie właściciela od Tych dla tych sympatycznych, jeśli będziecie kupą to nikt Was przecież nie ruszy - powodzenia !
PS
Jeżeli nie teraz to może później a ja z Zythumem kiedyś dołącze ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesOdkąd nie ma Norymberskiej nie ma fajnego lokalu na umawianie się.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesHej, no co jest? Chętnych nie ma? ....Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaPoniedziałek i Czwartek odpadam.Last edited by MarcinKa; 2007-03-29, 13:41.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment