W moim przypadku i tak musiałem zostać w hotelu do 21, więc nie byłem w stanie dotrzeć na 20.15. Mnie się już odechciało, ale jakby co to czekam na propozycje.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Wielki Poniedziałek? Wtorek? Środa odpada. Jeśli nie to chyba dopiero śmingus w grę wchodzi.
Ktoś chętny?
Gdzie, do wyboru. Chętni niech sugerują co im pasuje.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaWtorek? Środa odpada.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesjest szansa, że kolega skandal z jakże uroczą swoją połową zawita do Krakowa. możnaby się wtedy spotkać w większej grupie.
Comment
-
-
heh, ale czy to powód do dumy ? "Mogę walnąć browca w środku dnia i nikt mi nic nie zrobi" Ależ proszę, tylko znajdź kompana do wypitki w ciągu dnia, bo od kiedy skończyłem mój pobyt na AGH to takich akcji już nie uskuteczniam A to były czasy... wpadało się w okienku na piwko do Świniarni, szybko ze 3 Zagłoby po 2 zł sztuka i jazda na następne zajęcia. To se ne vrati...
Comment
-
-
ani ja nie myślę, żeby się nabombić w południe. Piszę jedynie, że:
a) czasy studenckie, kiedy takie właśnie akcje odchodziły, minęły...
b) w czasach obecnych nawet jedno piwsko będzie raczej źle widziane przez mojego obecnego pracodawcę
Tak czy siak - wtorek o 12: odpadam
Comment
-
Comment