Dostępny jestem po południu dopiero w sobotę lub we wtorek, ale jutro może nastąpić korekta mojego grafika, więc dam znać jeszcze.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox Wyświetlenie odpowiedzido konca czerwca z mojej strony nie da rady :/
nic tylkoMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
No i co z tym spotkaniem? Chyba nie będziemy czekać do połowy lipca?
Piszcie kiedy macie czas, ja się dopasuję.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
No i co z tym czwartkiem?
Jeśli tak to kiedy i gdzie?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Ponad godzinę temu to samo pytanie zadałem Shlangiemu na gg. Weźmy się umówmy sami, bo i tak nikt nie przyjdzie. Ja muszę być przed sobotą w Szynku, a jedyny dzień kiedy mogę to czwartek. Wpadniemy na jedno i możemy zmienić lokal.
Comment
-
-
Napisz kiedy, może jeszcze ktoś się dołączy. Idea był zainteresowana...To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
no to zabierzcie zatyłki do Opola, jak Was tam w Krk nikt nie chce oglądać- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzino to zabierzcie zatyłki do Opola, jak Was tam w Krk nikt nie chce oglądać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWiesz, nie zawsze można trafić na taki ekstra humor Maggyka jak przed opolskimi dniami porterowymi A tak wogóle rurę macie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment