Kraków - propozycje spotkania

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dori
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.10
    • 320

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedzi
    Dzięki za mile spędzony wieczór i ponawiam zaproszenie do Gdańska
    wieczór faktycznie spędzony w miłym towarzystwie
    byli:
    - Idea
    - e-prezes
    - Delvish
    - MarcinKa
    - Garus
    - Huanghua
    - i ja
    szkoda, że to chyba już ostatni mój wypad do Krakowa

Comment

• Idea
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2006.05
      • 62

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedzi
      ...

To przywieziemy Cię siłą, bo chyba samej mnie nie zostawisz?
      Psycholog to facet, który obserwuje innych, kiedy piękna dziewczyna wchodzi do pokoju...

Comment

• delvish
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.11
        • 3508

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedzi
        A ja się pytam "jak to?" i dlaczego dowiaduję się o tym ostatni
        Pomysł Idei jest pewnym rowiązanie, ja preferowałbym jednak tzw. trzecią drogę. Nie przyjdzie góra do Muhammada, to przyjedzie Muhammad do Cieszyna
        "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
        (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• dori
          • 2004.10
          • 320

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Idea Wyświetlenie odpowiedzi
          To przywieziemy Cię siłą, bo chyba samej mnie nie zostawisz?
          no fakt Aniu zanosi się na to, że zostaniesz sama z "samcami" na piwnych spotkaniach

smutno mi

Comment

• dori
            • 2004.10
            • 320

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedzi
            to przyjedzie Muhammad do Cieszyna
            i to jest bardzo dobre rozwiązanie
            oczywiście zapraszam

Comment

• e-prezes
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2002.05
              • 19261

Tylko, że to już nie będą krakowskie spotkania tylko cieszyńskie Ja mam ochotę jutro odwiedzić Szynk i sprawdzić jak smakuje to nowe smocze dziecko

Comment

• delvish
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.11
                • 3508

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
                Ja mam ochotę jutro odwiedzić Szynk i sprawdzić jak smakuje to nowe smocze dziecko
                Masz na myśli Darka?
                "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
                (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• e-prezes
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2002.05
                  • 19261

nie, no przeca pisałem, że już nie ma BSK i jego piw. na tą niby Smoczą Głowę z Relakspola. nawet jeśli to tylko Krakowiak to chce sprawdzić jak jest sprzedawany.

Comment

• delvish
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.11
                    • 3508

nie, no przeca pisałem, że już nie ma BSK i jego piw. na tą niby Smoczą Głowę z Relakspola. nawet jeśli to tylko Krakowiak to chce sprawdzić jak jest sprzedawany.
                    To miałem zwidy najwyraźniej. Wczoraj w Szynku klient poprosil o Darka i go dostał. Rzecz działa się na moich oczach.
                    (Frank Zappa)

Comment

• e-prezes
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2002.05
                      • 19261

ooo to koniecznie muszę to zobaczyć.

Comment

• e-prezes
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2002.05
                        • 19261

25-28.10. są Targi Książki w Krakowie, więc pewnie kolega Strzelczyk nas odwiedzi jak co roku. Robimy jakieś spotkanko?

Comment

• e-prezes
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2002.05
                          • 19261

... Jest mała alternatywa jeszcze do ustalenia jutro z Delvishem ...
                          alternatywa powoli się klaruje i już w przyszłym tygodniu (od środy) proszę szykować czas.
                          szczegóły wkrótce...

Comment

• MarcinKa
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼🍼
                            • 2005.02
                            • 2736

25-28.10. są Targi Książki w Krakowie, więc pewnie kolega Strzelczyk nas odwiedzi jak co roku. Robimy jakieś spotkanko?
                            No pewnie
                            Na przyszły tydzień też rezerwuję czas.
                            To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• Idea
                              Kapral Kuflowy Chlupacz
                              • 2006.05
                              • 62

"Dostępna" od czwartku do niedzieli ale pewnie mnie nie będziecie chcieli na spotkaniu i wypadnie ono we wtorek :P:P:P
                              Psycholog to facet, który obserwuje innych, kiedy piękna dziewczyna wchodzi do pokoju...

Comment

• e-prezes
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2002.05
                                • 19261

Ani we wtorek, ani we środę, ani w czwartek... kolega Delvish proszony o info na PW jak mu pasuje

Comment

Przetwarzanie...
                                X