żeby ktoś sobie czegoś nie pomyślał: ja żyję, ale póki nie zrobię z magisterką, nigdzie nie wyłażę :/ [samodyscyplina]
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox Wyświetlenie odpowiedziżeby ktoś sobie czegoś nie pomyślał: ja żyję, ale póki nie zrobię z magisterką, nigdzie nie wyłażę :/ [samodyscyplina]
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJutro Kazimierska Piwniczka o 17.15 i Relakspol
Od środy powinienem mieć więcej czasu. Wymyślcie jeszcze coś do przetestowania .To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Ja również nie dam rady. Dziś jestem poza Krakowem cały dzień."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziJak nic się nie zmieni to raczej nie będę dał rady .
Od środy powinienem mieć więcej czasu. Wymyślcie jeszcze coś do przetestowania .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMam zamiar odwiedzić sklep benedyktyński, bo pojawiły się (jak mnie zapewniono) piwa klasztorne z belgii i holandii.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA już dziś. I będę chyba do piątku-soboty. No może się ponudzę do poniedziałku Raczej nie będę miał dostępu do netu, ale eprezes ma mój telefon.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPytałem o piwa trapistów, więc jak ich tam nie ma (mimo, że mnie zapewniano), to będę mocno wk...
Comment
-
-
Hehe, nie miałem pojęcia, że mój piwny Kraków jest tu tak dokładnie opisywany
Tego Pils-Grill-Bar nie daliśmy rady już zaliczyć. Wszystko z powodu mistrza świata w wyciskaniu sztangi leżąc, o ile dobrze ten bełkot zrozumiałem Eprezesie, jak tam, żyjesz dziś?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Te dwie kolejki mnie trzepnęły zdrowo, bo mi się delikatnie dziury w głowie odsłoniły
Szkoda, że nie nawiedziliśmy tego ostatniego lokalu. Dawno tam nie byłem, a zapowiadali zmiany jak ostatnim razem tam byliśmy na piwie.
Comment
-
Comment