Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowTysiąclecia
Wyświetlenie odpowiedzi
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum Wyświetlenie odpowiedziProponuję jeden z wieczorów między Świętami a Sylwestrem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox Wyświetlenie odpowiedzija się piszę na bibę po 14-tym. Po obronie, znaczy się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziMoże jeszcze świętuję tę obronę?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox Wyświetlenie odpowiedzia sobota zaczęła się o 15 ...
Widzę że nie moge się pokazywać nigdzie dopóki nie zrobie własnego piwa (a potem będę musiał wypić to co nawarzyłem ^^)Browar Tysiąclecia już działa :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowTysiąclecia Wyświetlenie odpowiedziWidzę że nie moge się pokazywać nigdzie dopóki nie zrobię własnego piwa
Co do szczegółów, pasuje mi wstępnie spotkanie w czwartek za tydzień. Może być taki termin ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum Wyświetlenie odpowiedzi...
Co do szczegółów, pasuje mi wstępnie spotkanie w czwartek za tydzień. Może być taki termin ?
Comment
-
-
No i co z tym spotkaniem?
Mnie by bardziej pasowała sobota. Nie wiem czy w czwartek dotrę.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment