Kraków - propozycje spotkania

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MarcinKa
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2005.02
    • 2736

Zniknął mi jej opis na forum i za Chiny nie mogę go znaleźć.
    Może Ty wiesz gdzie on jest, to umówimy się w knajpie.
    To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• delvish
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.11
      • 3508

Faktycznie na forum ni mo
      ale za to jest tu:
      "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
      (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• MarcinKa
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2005.02
        • 2736

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedzi
        Faktycznie na forum ni mo
        ale za to jest tu:
        http://www.omerta.com.pl/
        A była
        Proponuję spotkać się więc od razu w lokalu Omerta, na Kupa 3.
        To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• e-prezes
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19261

Będę na 99.99%

Comment

• delvish
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.11
            • 3508

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi
            A była
            Było coś tutaj, ale potem "zniknęło"
            P.S. Zobaczymy jak szybko „coś” zniknie z tego wątku.
            Last edited by delvish; 2008-03-08, 17:25.
            "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
            (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedzi
              Było coś tutaj, ale potem "zniknęło"
              P.S. Zobaczymy jak szybko „coś” zniknie z tego wątku.
              Temat zniknął, bo autor wątku zamieścił reklamę własnego lokalu co nie było zgodne z naszym regulaminem. Niestety linia pomiędzy reklamą a informacją jest cienka. Jako właściciel lokalu można wesprzeć browarbiz w ramach instytucji PremiumUżytkownika i bez większych problemów zamieszczać we własnym wątku informacje o ofercie, promocjach itp.

Dopóki nie powstanie dedykowany dział Piwo-Gdzie jest to jedyna dopuszczalna forma prezentacji własnej, komercyjnej oferty w ramach działu Forum Piwo-Gdzie . Sądzę że 60 zł rocznie nie zabije finansowo przedsiębiorstwa pt. knajpa/pub/pijalnia piwa a ulży osobom które płacą rachunki za funkcjonowanie BrowarBizu.
              Last edited by ART; 2008-03-10, 18:33.
              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• e-prezes
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2002.05
                • 19261

W związku z "Patrykiem" i rozszerzeniem oferty pewnej knajpki o dodatkowy "ciemny" asortyment może fajnie byłoby się tam spotkać. Pamiętam co prawda przednią atmosferę Irish Arms w zeszłym roku, ale może najwyższy czas wspierać swoich
                Do rozważenia, byle szybko...

Comment

• MarcinKa
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🍼🍼
                  • 2005.02
                  • 2736

Ja jestem chętny. Napisz coś więcej o tym lokalu i jego oferci. Może to zachęci kogoś. No i jak tak dalej pójdzie to może trzeba będzie pomyśleć o zmianie terminu. Może ten poniedziałek ludziom nie odpowiada?
                  Mam kłopoty sprzętowe i reaguję trochę z opóźnieniem

Comment

• Titus_Fox
                    Porucznik Browarny Tester
                    • 2005.10
                    • 400

ja w piątek mam już w planie ochlaj z uwagi na galę naszego corocznego festiwalu licealnego, natomiast sobota zależy od pogody - jak będzie szaro i buro to nosa nie wyściubię i kaca specjalnie leczyć nie będę. Jak będzie tak jak dziś to byłbym za tą sobotą...

Comment

• pezet
                      • 2006.03
                      • 481

W czwartek 13 marca przyjeżdżamy z żoną na koncert do legendarnej Alchemii. Będzie grał Ingebrigt Haker Flaten Quintet - może ktoś się wybiera?
                      Jakby jakieś spotkanie się kroiło to mamy czas od 17 do 19 albo po koncercie od ok 22
                      Last edited by pezet; 2008-03-11, 23:43.
                      „Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
                      Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
                      Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• e-prezes
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2002.05
                        • 19261

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi
                        Ja jestem chętny. Napisz coś więcej o tym lokalu i jego oferci. ...
                        mam na myśli Omertę na Kupa.

Comment

• rugby
                          • 2007.08
                          • 376

proponuję jednak piątek, bo w sobotę będzie krucho z miejscami w omercie. a i większa jest szansa na spróbowanie piwek z Kormorana (Irish, Masuren i Olsztyńskie - bo mogą szybko "wyjść").
                          Omerta Pub & more...
                          Kraków, ul. Warszauera 3/ Kupa 3

www.omerta.com.pl

Comment

• e-prezes
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2002.05
                            • 19261

Mam na myśli dzień Św. Patryka czyli 17.03

Comment

• rugby
                              • 2007.08
                              • 376

aaaaa, to spoko z miejscem nie powinno być problemu, gorzej ze specyficznymi piwkami po weekendzie , właśnie piję Masuren Dunkel mniam , mniam, a za chwilkę otworzę Irish Beer . Może coś dla Was zostawić pod ladą ?
                              Omerta Pub & more...
                              Kraków, ul. Warszauera 3/ Kupa 3

www.omerta.com.pl

Comment

• Titus_Fox
                                • 2005.10
                                • 400

hmmmz, Prezesie - w poniedziałek to w ogóle można zapomnieć. Tzn ja nie widzę się świętującego dzień Patryka, a potem spędzającego wtorek w biurze. No, ale miłego!

Comment

Przetwarzanie...
                                X