No to są już 4 osoby. Proponuję termin od Wtorku... może jeszcze ktoś dołączy.
Prezesie pisz kiedy Ci pasuje, Ty chyba masz grafik najbardziej napięty.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Dzisiaj odpadam. Wczorajsze spotkanie jeszcze przetrawiam.
Na taki koncert to chodzę co roku, na FKŻ na Szerokiej. Szkoda, że tak się dzisiaj czuje, bo dobrej muzyki nigdy za wiele.
Miłego knajpowania i pogody na koncercie.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Tymi tunie... masz ochotę to mój nr. znasz. Dziś miałem ochę iśc do Non Iron lub Omerty, ale co... sam będę szedł? I tak ostatnio jakby dotarło do mnie, że znów robię wszystko sam.
To żebyś tak sam wszystkiego nie robił to zapowiadam się wraz z małżonka na bytność w mieście Kraka pomiędzy 16-19 czerwca. W piątek rano ruszamy do Żywca.
Jeśli jest ktoś chętny na poszwędanie się po knajpkach i pokazanie nam kilku fajnych miejsc to będzie nam bardzo miło się spotkać. Teoretycznie możemy sie spotkać w każdy z wieczorów pomiędzy poniedziałkiem a czwartkiem.
Mój numer tel: 691 709 331.
Chętnie zajrzelibyśmy kontrolnie do CK, a później jakieś beczkowe z Relakspola byśmy posmakowali. Dostęp do neta będę miał sporadyczny od jutra, więc kto ma czas i chęci - dzwonić!
Każdy, kto chce wymienić etykiety z białostockich Dojlid jeśli wyrazi taka chęć, będzie miał taką możliwość jeszcze przed giełda w Żywcu na spotkaniu w Krakowie. Zapraszam wszystkich ze swoim zbiorem Białegostoku - zawsze można coś uzupełnić
17, 18 luzik - anytime. 18-go wieczorkiem why not?! Dawno cię nie było w Kraku, a ostatnie moje wspomnienia związane z Twoją osobą to bodajże "Pod brunatnym niedźwiedziem", ale już nie pomnę kiedy. Już się cieszę.
Comment