A czy ja mam żal do kogoś??? Jestem człowiekiem imprezowym, lubię towarzystwo, które kuma o czym zwykle mówimy to i lubię wypełniać swój (czasem cenny czas) na choćby jedno po pracy.
Prezesie, w ten deseń to i ja mogę rzucić kilka nierealnych terminów, a potem się na cały świat poobrażać, bo nie było odzewu. Rzecz jednak w tym, żeby nie przeholować, zachować jakiś balans. Ten tydzień mam z głowy przez leki, a do tego jak Shlangie - płodzę w bólach magisterkę, więc czasem nie grzeszę.
13 w środę proponuję spotkanko w Non Iron. Godzina do ustalenia. Mi pasuje od 17:00. Chętnie napiłbym się lanego Radegasta a potem Smoczej. e-prezes ma wtedy wolne zdaje się więc termin ustalam pod niego.
Każdy kto przyjdzie na spotkanie będzie mógł dostać zestaw słodów gratis od sklepu www.piwowar.biz z przeznaczeniem na uwarzenie polo-tmavego na I KKPD. Proszę oczywiście o wcześnejsze info we wtorek wieczorem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
... e-prezes ma wtedy wolne zdaje się więc termin ustalam pod niego.
...
dzięki. nie widzę przeszkód w zwleczeniu swojego cielska. godzina jak dla mnie dowolna, może być nawet 10 rano, jak na poprawinach po I Opolskich Dniach Porterowych.
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-12-04, 22:40.
ja z przyjemnością przyjdę 13-go, szczególnie że od tygodnia jestem, a jeszcze przez tydzien kolejny będę, na totalnej ascezie i głodzie z powodu zabiegu wyrwania ósemki i branego antybiotyku. jeżeli wreszcie się wykuruję i nie będzie dalszych powodów, by kiblować w domu, z miłą chęcią pójdę w gaz
Ostatnia zmiana dokonana przez Titus_Fox; 2006-12-05, 00:01.
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Comment