"zostaw przypadkowo" prawko w domu przed wyjazdem, uprzednio upewniając się, że przyszła pani Shlangbaumowa zabrała swoje. A potem ciesz się życiem i chlej w drodze
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox
"zostaw przypadkowo" prawko w domu przed wyjazdem, uprzednio upewniając się, że przyszła pani Shlangbaumowa zabrała swoje. A potem ciesz się życiem i chlej w drodze
Okazuje się, że mam wolne (nie licząc 2-3 godzin koło południa, gdy mam upiec ciasto w hotelu) i mogę gdzieś z kimś wyskoczyć na browarka (jednego, jeśli po 9-15 zł), ale więcej jeśli smoczo-patrykowo
Ja powymieniałem się w pracy, czas i pieniądze zarezerwowałem i... ząb mnie rozbolał Czarno jutrzejszy dzień widzę (powinienem zielono). Jak mi się poprawi będę się kontaktował na tel.
Dzisiaj będę się kurował Dobrą Dziewiątką
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
nie było tak źle!
muszę sobie poprawić nastrój w przyszłym tygodniu (koniecznie) - może małe (albo duże) spotkanko?
pewnie przyjdę obładowany, bo dla Publiusa mam kufel i kalendarz, dla Cez-a i Shlangiego noteckie, dla Mescalero "dyniowe". są chętni?
Było zielono
Ja chętny jestem. Poniedziałek i Czwartek odpadam. Z Piątkiem mam niejaność.
Po ostatnich rozżutnościach (piwa za 14zł...) chętnie wybrał bym się na coś taniego, a najchętniej na najtańsze piwo (Relakspol za 2,1 w Kazimierskiej Piwniczce), ale z miejscem dostosuję się.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
Było zielono
Ja chętny jestem. Poniedziałek i Czwartek odpadam. Z Piątkiem mam niejaność.
Po ostatnich rozżutnościach (piwa za 14zł...) chętnie wybrał bym się na coś taniego, a najchętniej na najtańsze piwo (Relakspol za 2,1 w Kazimierskiej Piwniczce), ale z miejscem dostosuję się.
Lepiej może zróbcie spotkanie w barze " Karat " i pozdrówcie właściciela od Tych dla tych sympatycznych, jeśli będziecie kupą to nikt Was przecież nie ruszy - powodzenia !
PS
Jeżeli nie teraz to może później a ja z Zythumem kiedyś dołącze ?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Odkąd nie ma Norymberskiej nie ma fajnego lokalu na umawianie się.
No to chyba przesada. Rozumiem, że ma być coś lepsoiejszego z Piwem a nie czymś prawie jak piwo. Może Chłopskie Jadło z Palonym? Albo z tym samym Harris Piano Jazz Bar no albo C.K. restauracja. Ze Smoczą Pierwszy Lokal... też do obskurnych nie należy. Sam wiesz co Ci pasuje najbardziej, znasz rynek. Wybieraj.
Kurdre, ja jestem w trakcie remontu nowego mieszkanka i nie mam czasu. Ale jak zobaczę dokąd idziecie to może się skuszę. A skoro Tomek przyjdzie z kobietą to wybiorę się z Agnieszką, żeby znajoma Tomka się nie nudziła
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Comment