Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesa ty dalej swoje... dobra, nieważne! niestety na najbliższych imprezach też będę mógł być przed 13 lub po 21, więc na mnie w najbliższym półroczu nie liczcie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzihehe, minie za niedługo miesiąc od ostatniego postu. co to wszyscy powyjeżdżali? nie ma chętnych na spotkania ?
Niektórzy powyjeżdżali - na stałePiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
No i co ze spotkaniem? Jak jest koto chętny niech pisze kiedy mu pasuje (u mnie tylko jutro odpada).To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
19 maja od 17 w odnowionym Szynku (o 5 metrów od starego miejsca) miło mi będzie gościć przyjaciół i znajomych na moich 35-tych urodzinach. Prezenty niewymagane, ale piwa nigdy dość Będą dwa minikegi mojego... no i Smocza Głowa. Zapraszam!
A, impreza jest zamknięta, więc przy wejściu informować, że na imprezę Tomasza.Last edited by e-prezes; 2007-05-17, 08:26.
Comment
-
-
Jeśli ktoś może tylko na chwilę to też zapraszam. Nikogo na siłę nie będę trzymał. Oficjalne otwarcie Szynku nastąpi pewnie później, ale MY zainaugurujemy jego działalność jako pierwsi. Będzie zrobione pamiątkowe zdjęcie, które umieścimy w należnym mu miejscu.
Comment
-
Comment