Zamierzam się pojawić punktualnie. Z powodu napiętego grafika niestety na nie więcej niż 2 pyszne stoutowe ciemne Smocze Głowy. Do zobaczenia
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
-
-
hohohoho!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzihohohoho!
Spotkanie bardzo udane za co również dziękuję wszystkim obecnym Miło było spędzić ten wieczór w Waszym towarzystwie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziDługo jeszcze siedzieliście?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziekstra było i "zeszyt spotkań" wyraźnie się wypełnił. a tak statystycznie rzecz ujmując to byli: bahtol, bullet, cez, delvish, dori, e-prezes, elory, Idea, MarcinKa, mescalero, Publius i titus_fox.
Spotkanie jakich już dawno nie było, oby częściejTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
No nie powiem, jak na moje pierwsze spotkanie koleżankami i kolegami browarbiz'owymi, to hoho, takiej wysokiej frekwencji i świetnej atmosfery się raczej nie spodziewałem Tylko smoczogłowe ciemne jakieś takie kwaśne zaczęło się robić w porównaniu do wtorku, kiedy piłem je przedostatnio Było super, niestety musiałem dość wcześnie opuścić szacowne grono.
PS. Czyżby narodziny 'nowej, świeckiej tradycji'?
PPS. e-prezesowe Plebejskie Ciemne już wygodnie leżakuje w lodóweczce..."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
puszczę w niepamięć napisanie nicka z małej litery, bo imprezka była przednia !!! Szkoda tylko, że caluśki czas byłem święcie przekonany, że następnego dnia weekend :> Ech, moja głowa w robocie do najlżejszych nie należała... A co do wpisów w zeszycie to wydaje mi się, że wreszcie zaczął on żyć takim życiem, jakie powinien był od początku pędzićLast edited by Titus_Fox; 2007-07-20, 18:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox Wyświetlenie odpowiedziSzkoda tylko, że caluśki czas byłem święcie przekonany, że następnego dnia weekend :> Ech, moja głowa w robocie do najlżejszych nie należała...
kto dorwał ostatniego Radomiaka?Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
Comment