Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox
Wyświetlenie odpowiedzi
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum Wyświetlenie odpowiedziLoch Camelot też jest dobre na spotkanie, leją tam Portera z Cieszyna.
Comment
-
-
-
3 sierpnia 2007 Piątek, godz. 20.00 Szynk.
Są jacyś chętni na spotkanie oko w oko z Administracją?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedzi3 sierpnia 2007 Piątek, godz. 20.00 Szynk.
Są jacyś chętni na spotkanie oko w oko z Administracją?
Najpierw mone, teraz Wy. Ile jeszcze mnie ominie???
Ja się tak nie bawieTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziIle jeszcze mnie ominie???.
Comment
-
-
No i proszę. Już ich tyle jest, że nie pamiętam wszystkich
Proponuję ujednolicić czasy wyjazdów wakacyjnych i takie wypadki nie będą miały miejsca .To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziProponuję ujednolicić czasy wyjazdów wakacyjnych i takie wypadki nie będą miały miejsca ..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedzi3 sierpnia 2007 Piątek, godz. 20.00 Szynk.
Są jacyś chętni na spotkanie oko w oko z Administracją?
Comment
-
-
będziemy w Szynku o 20.00, nie przyjedziemy do knajpy samochodem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment