Ja się staram i chcem, ale nie wiem czy zęby mnie puszczą.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedziChyba zacznę Was częściej odwiedzać
Comment
-
-
jestem za choć pewnie znowu tylko na kilka piwek - jedno, dwa, góra osiem"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziniestety beze mnie. mam nocną zmianę od 19.00.
Proponuję spotkać się o 18.00 w Szynku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziZ racji, że na mnie nie możecie liczyć jak chodzi o to pojawię się na chwilę i jeśli ktoś się tutaj wpisze (lub potwierdzi przybycie na PW) i przyjdzie to otrzyma ode mnie piwo. Zaległe też będą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika elroy Wyświetlenie odpowiedzirozminiemyTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJakiś czas minął i odczuwam potrzebę klasycznego kontaktu z ludźmi podobnie myślącymi (np. o piwie). Jak słyszę jak inne frakcje browar.biz ustalają spotkania to i mnie się chce.
Oczekuje propozycji co do terminu, bo zbliża się Święto Narodowe przy okazji którego można by coś wychylić na pohybel, albo ot tak...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziNa 18tą powinienem dać radę...Do zobaczenia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedzito fajnie, bo mam dla Ciebie piwkoMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Comment