Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Garus Wyświetlenie odpowiedzi......ja dziś spotykam sie z wami via net z udziałem AMBER ALE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedziOoooo!!!
Witam słynnego Garusa
Nawet nie wiesz ile razy piliśmy Twoje zdrowie
Mam nadzieję, że kolejne spotkanie będzie już w realu, a nie w necie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJa również przy Amber Ale.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Garus Wyświetlenie odpowiedziPrezesie ty wiesz co dobre ... Twoje Zdrowie! Wasze Zdrowie !Last edited by e-prezes; 2007-08-16, 19:53.
Comment
-
-
He, he. Garus nie dość, że się objawił, nie dość, że przemówił ludzkim głosem (wybacz, ale wymyślaliśmy już w knajpie takie myki, że zaczęliśmy brać pod uwagę schizofrenię Prezesa), to jeszcze w krótkim czasie nabił 400% normy swoich postów Pozdro i do następnego spotkania, hehe.
Comment
-
-
No proszę czyżby I Internetowy LajBockowy Wieczór z Amber Ale? Witam i ja sławetnego Garusa!"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox Wyświetlenie odpowiedzi...wybacz, ale wymyślaliśmy już w knajpie takie myki, że zaczęliśmy brać pod uwagę schizofrenię Prezesa..."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzidrugie zapodaje już angielskie - Marston's Pedigree Exceptional Premium Ale, a potem któryś ze swoich mocno chmielonych ales.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox Wyświetlenie odpowiedziHe, he. Garus nie dość, że się objawił, nie dość, że przemówił ludzkim głosem (wybacz, ale wymyślaliśmy już w knajpie takie myki, że zaczęliśmy brać pod uwagę schizofrenię Prezesa), to jeszcze w krótkim czasie nabił 400% normy swoich postów Pozdro i do następnego spotkania, hehe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Garus Wyświetlenie odpowiedzitak przy okazji może kto sie pokusi o krótkie streszczenie spotkania krakowskiego ?
Comment
-
-
Panowie... i panie Oglądaliście "Piękny Umysł" ? Przyznać się, kto się kiedy pokapował, że współlokator z college'u to ułuda ? Prezes był całkiem przekonujący, ale na szczęście, Garus, wieści o uprowadzeniu Ciebie do Kolumbii i prawdopodobnym żądaniu okupu w wysokości 10 mln zł okazały się być nieprawdziwe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedzizależy o które spotkanie pytasz, bo jeśli o to w Szynku, to mogę Ci powiedzieć, że byłeś gwiazdą wieczoru
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox Wyświetlenie odpowiedziPanowie... i panie Oglądaliście "Piękny Umysł" ? Przyznać się, kto się kiedy pokapował, że współlokator z college'u to ułuda ? Prezes był całkiem przekonujący, ale na szczęście, Garus, wieści o uprowadzeniu Ciebie do Kolumbii i prawdopodobnym żądaniu okupu w wysokości 10 mln zł okazały się być nieprawdziwe.
Comment
-
-
A kto mówi o płaceniu okupu?? Browar.bizowe komando do zadań specjalnych juz szykowało się do misji ratunkowej
PS. Ja się dosć późno zorientowałem jeśli chodzi o "Piękny Umysł"
PPS. Garusie jak zanim sam siebie porwiesz dla okupu oglądnij "Big Lebowskiego", żeby poznać konsekwencje takiego czynuLast edited by delvish; 2007-08-16, 20:42."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
Comment
-
Comment