Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziZatem radzę rezerwować wtorek na imprezkę. Jak zwykle Dori zaszczyci nas swoją obecnością, więc obecność jest OBOWIĄZKOWA.
Comment
-
-
Ja jestem chętny i raczej będę miał czas. Więc jakby co można mnie liczyć.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Ja będę na pewno"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
ja bede z wami jedynie duchem narazie siedze w Chichester i chlone dziela Szekspira w takiej inscenizacji, z taka obsada i wykonaniem, ze szczeka opada. Makbet za mna, przede mna "Wieczor Trzech Kroli".
Bilet do teatru - 150 zl
Bilet lotniczy - 800 zl
Zobaczyc z bliska Patricka Stewarta, porozmawiac z nim, dostac autograf i pogratulowac wystepu - BEZCENNE!!!
[a co mi tam, poprzechwalam sie :P ]
Wasze zdrowie opijac bede za to pysznymi brytyjskimi ale, ktorych nakupilem 16 i delektuje sie ich smakiem. Niektore z nich o dosc fantazyjnych nazwach "Fursty Ferret" na ten przyklad Pozdrawiam!Last edited by Titus_Fox; 2007-08-31, 17:50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMam rozumieć, że nie ma zainteresowanych? Przy małej frekwencji nie bardzo jest jak "skołować" lokal.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNo, no... nie jest źle. Powalczymy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTo "powalczymy" dotyczyło znalezienia lokalu, by móc przynieść własne piwo. Nie wiem czy uda się u p. Maryli w Espresso (remont). Gdzie indziej musiałbym coś "odpalić".
Comment
-
Comment