Kraków - propozycje spotkania

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10861

Pytanie czy w CK będzie w tym czasie piwo z CK, bo to nie jest takie oczywiste.
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• dori
      Porucznik Browarny Tester
      • 2004.10
      • 320

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedzi
      A ja zawitam we wtorek wieczorem do Krakowa.
      Gdyby ktoś mnie przygarnał w wyprawie na piwo w ten wtorek i/lub w środę to będę bardzo uradowany.

P.S. Odpowiem na post/y dopiero we wtorek rano
      Jeśli dobrze zrozumiałam, to będziesz w Krakowie we wtorek i środę. I to się dobrze składa, bo prawdopodobnie w środę wieczorkiem też zawitam do Krakowa. Więc może jakieś większe spotkanie zorganizujemy?

Comment

• MarcinKa
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2005.02
        • 2736

To trzeba będzie ewentualnie wcześniej sprawdzić, bo gdyby nie lali to na smoczą trzeba kaaawałek przejść (pobliski lokal ze smoczą jest w remoncie). Relakspol jest i niedaleko C.K. i koło smoczej.
        To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• e-prezes
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19260

Ja jeszcze nie wiem, ale będę się starał... zwykle po 19-stej jestem dostępny. W wtorki jest zniżka w Non Iron na piwo, więc tam mozna wpaść również.

Comment

• MarcinKa
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼🍼
            • 2005.02
            • 2736

Jeśli nie ma meczu. Wtedy ciężko o miejsce i rozmowę.
            To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• Garus
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2004.06
              • 30

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedzi
              Więc może jakieś większe spotkanie zorganizujemy?

dajcie znać gdzie o i której...może sie uda

Comment

• huanghua
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.10
                • 1910

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedzi
                Jeśli dobrze zrozumiałam, to będziesz w Krakowie we wtorek i środę. I to się dobrze składa, bo prawdopodobnie w środę wieczorkiem też zawitam do Krakowa. Więc może jakieś większe spotkanie zorganizujemy?
                Udało mi się znaleźć kompa
                W Krakowie będę we wtorek o 19:50, transportuję się do hotelu (ul. Przy Rondzie) i jestem wolny.
                W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)

Comment

• e-prezes
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2002.05
                  • 19260

To co Non Iron? blisko z Chopena! Czy może umawiamy się na środę?
                  Tradycyjnie forumowicze z Krakowa, którzy pierwszy raz przychodzą na spotkanie dostają piwo ode mnie (to tak w ramach przypomnienia).

Comment

• Garus
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2004.06
                    • 30

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
                    To co Non Iron? blisko z Chopena! Czy może umawiamy się na środę?
                    Tradycyjnie forumowicze z Krakowa, którzy pierwszy raz przychodzą na spotkanie dostają piwo ode mnie (to tak w ramach przypomnienia).
                    zdecydowanie środa !! Non-Iron może być. najlepiej gdzieś tak koło/po 18

Comment

• e-prezes
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2002.05
                      • 19260

Obawiam się, że możemy się w ogóle nie napić Smoczej. Dziś Szynk był całkiem zamknięty, w Non Iron nie mieli już Smoczej Głowy, a w Pierwszym... na Stolarskiej dziś ostatnia beczka.

Comment

• Garus
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2004.06
                        • 30

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
                        Obawiam się, że możemy się w ogóle nie napić Smoczej. Dziś Szynk był całkiem zamknięty, w Non Iron nie mieli już Smoczej Głowy, a w Pierwszym... na Stolarskiej dziś ostatnia beczka.
                        Prezesie. To co my będziemy pić jak smoczej braknie?? przeca my nie zwierzyna coby wodę pić...oj źle sie dzieje...

Comment

• dori
                          • 2004.10
                          • 320

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Garus Wyświetlenie odpowiedzi
                          zdecydowanie środa !! Non-Iron może być. najlepiej gdzieś tak koło/po 18
                          jeśli o mnie chodzi, to też zdecydowanie środa i pojawię się dopiero po 20-tej

Comment

• Titus_Fox
                            • 2005.10
                            • 400

A ja was kolejny raz pozdrowię wirtualnie i zaszczycę obecnością co najwyżej duchową. Odbiję sobie jak już będę Mógł Gówno Robić I Nieźle Żyć

Comment

• dori
                              • 2004.10
                              • 320

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox Wyświetlenie odpowiedzi
                              A ja was kolejny raz pozdrowię wirtualnie i zaszczycę obecnością co najwyżej duchową. Odbiję sobie jak już będę Mógł Gówno Robić I Nieźle Żyć
                              Tylko jak Ty już będziesz miał mgr inż. to ja przestanę do Krakowa przyjeżdżać
                              Więc może jednak zrobisz sobie krótką przerwę w zakuwaniu na jedno

Comment

• Titus_Fox
                                • 2005.10
                                • 400

to nie zakuwanie. jakbym mial zlozona prace i tylko czekal na obrone, wkuwajac pytania, to bym sie nie zastanawial. Problem w tym, ze terminy gonia, w przyszly poniedzialek trzeba ja zlozyc, a jeszcze musi powstac do tego czasu Wybacz, ale zwyczajnie nie moge sobie pozwolic na ani godzinke wolnego
                                Last edited by Titus_Fox; 2007-09-24, 12:35.

Comment

Przetwarzanie...
                                X