Pytanie czy w CK będzie w tym czasie piwo z CK, bo to nie jest takie oczywiste.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziA ja zawitam we wtorek wieczorem do Krakowa.
Gdyby ktoś mnie przygarnał w wyprawie na piwo w ten wtorek i/lub w środę to będę bardzo uradowany.
P.S. Odpowiem na post/y dopiero we wtorek rano
Comment
-
-
To trzeba będzie ewentualnie wcześniej sprawdzić, bo gdyby nie lali to na smoczą trzeba kaaawałek przejść (pobliski lokal ze smoczą jest w remoncie). Relakspol jest i niedaleko C.K. i koło smoczej.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Jeśli nie ma meczu. Wtedy ciężko o miejsce i rozmowę.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedziWięc może jakieś większe spotkanie zorganizujemy?
dajcie znać gdzie o i której...może sie uda
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedziJeśli dobrze zrozumiałam, to będziesz w Krakowie we wtorek i środę. I to się dobrze składa, bo prawdopodobnie w środę wieczorkiem też zawitam do Krakowa. Więc może jakieś większe spotkanie zorganizujemy?
W Krakowie będę we wtorek o 19:50, transportuję się do hotelu (ul. Przy Rondzie) i jestem wolny.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTo co Non Iron? blisko z Chopena! Czy może umawiamy się na środę?
Tradycyjnie forumowicze z Krakowa, którzy pierwszy raz przychodzą na spotkanie dostają piwo ode mnie (to tak w ramach przypomnienia).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziObawiam się, że możemy się w ogóle nie napić Smoczej. Dziś Szynk był całkiem zamknięty, w Non Iron nie mieli już Smoczej Głowy, a w Pierwszym... na Stolarskiej dziś ostatnia beczka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Garus Wyświetlenie odpowiedzizdecydowanie środa !! Non-Iron może być. najlepiej gdzieś tak koło/po 18
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox Wyświetlenie odpowiedziA ja was kolejny raz pozdrowię wirtualnie i zaszczycę obecnością co najwyżej duchową. Odbiję sobie jak już będę Mógł Gówno Robić I Nieźle Żyć
Więc może jednak zrobisz sobie krótką przerwę w zakuwaniu na jedno
Comment
-
-
to nie zakuwanie. jakbym mial zlozona prace i tylko czekal na obrone, wkuwajac pytania, to bym sie nie zastanawial. Problem w tym, ze terminy gonia, w przyszly poniedzialek trzeba ja zlozyc, a jeszcze musi powstac do tego czasu Wybacz, ale zwyczajnie nie moge sobie pozwolic na ani godzinke wolnegoLast edited by Titus_Fox; 2007-09-24, 12:35.
Comment
-
Comment