Jutro podzwonię i dowiem się na co możemy liczyć na wtorek i środę. Ja raczej dostępny będę nie wcześniej niż o 19.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJutro podzwonię i dowiem się na co możemy liczyć na wtorek i środę. Ja raczej dostępny będę nie wcześniej niż o 19.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNon Iron. Jest mała alternatywa jeszcze do ustalenia jutro z Delvishem, ale na razie widzimy się ok 20 na ul. Marka 27.
Comment
-
-
A ja nawet na 20 mogę się nie wyrobić
A w Imbirze też już nie ma SG?
To może od razu umówić się gdzieś na Relakspola? np. Róża Wiatrów (huanghua miał by blisko).To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi(...) np. Róża Wiatrów (huanghua miał by blisko).
Dziś o 17:00 będę już wolny.
Może zacznijmy od Non-Irona, a potem ewentualnie zrobimy tourneeLast edited by huanghua; 2007-09-26, 10:43.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziRóża Wiatrów faktycznie jest blisko
Może zacznijmy od Non-Irona, a potem ewentualnie zrobimy tournee
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziRóża Wiatrów faktycznie jest blisko
Może zacznijmy od Non-Irona, a potem ewentualnie zrobimy tourneeMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJest mała alternatywa jeszcze do ustalenia jutro"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Dzięki za mile spędzony wieczór i ponawiam zaproszenie do GdańskaW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment