Kraków - propozycje spotkania

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Titus_Fox
    Porucznik Browarny Tester
    • 2005.10
    • 400

ja sie w ogole nie deklaruje, bo mam tak napiety grafik w robocie, ze w styczniu ciezko z czasem, a w lutym to w ogole mnie w Kraku nie bedzie...

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19260

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox Wyświetlenie odpowiedzi
      będzie termin - będzie i biba, ale zastrzegam - od piątku nie mam czasu dla nikogo i pod żadnym pretekstem
      może byś zdecydował w końcu!

poproszę ARTa o zamknięcie wątku, bo nijak Was nie da się namówić.
      Last edited by e-prezes; 2008-01-09, 21:36.

Comment

• delvish
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.11
        • 3508

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
        poproszę ARTa o zamknięcie wątku, bo nijak Was nie da się namówić.
        Eee... ART ma ważniejsze rzeczy na głowie. Z takiego powodu nie zamyka się wątku. Kiepski blef
        "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
        (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• e-prezes
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19260

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedzi
          Eee... ART ma ważniejsze rzeczy na głowie. Z takiego powodu nie zamyka się wątku. Kiepski blef
          Zgłoszone. Piwa za to wypiję sam
          Żegnam.

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23926

nie marudź, będzie okazja 16 lutego
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ergie
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.05
              • 1041

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
              nie marudź, będzie okazja 16 lutego
              Dokładnie tak
              Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
              ------------------------------------------------------------------
              Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!

Comment

• MarcinKa
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼🍼
                • 2005.02
                • 2736

No to ja quńkretnie. Piątek?
                Mogę też niedziela, poniedziałek... nie mam nic w planie poza sobotą.
                Miejsce dowolne, byle było tam Piwo
                To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• Titus_Fox
                  Porucznik Browarny Tester
                  • 2005.10
                  • 400

Prezesie, teraz idę spać, bo wyrąbany już jestem, ale wytłumaczę Ci się, skoro tak grzecznie prosisz, dlatego w sumie ciężko mi jest się zebrać na jakiekolwiek spotkanie.

...a zamykanie wątku to jakiś ponury żart chyba.

Comment

• e-prezes
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2002.05
                    • 19260

Istotnie... ma dobry tytuł: Propozycje spotkania. Na nich się ostatnio kończy Marcin, my i tak widzimy się, bo mam dla ciebie piwa, w tym Etałona.

Comment

• BrowTysiąclecia
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2007.12
                      • 37

No ja tam ciągle chce się spotkać (chociaż teraz się zaczyna sesja ;/) a nic nie wychodzi.
                      Browar Tysiąclecia już działa :)

Comment

• e-prezes
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2002.05
                        • 19260

Termin potwierdzę z pracy jak grafik zobaczę, ale proponuję "Pod Brunatnym Niedźwiedziem" (oj dawno tam nie byłem) na jedno piwo i skok do "Szynku". Potem się zobaczy.
                        [offtopic]Naprawdę mam ochotę wypić piwo gdzieś indziej niż ostatnio, czyli w "Obsesji".
                        Last edited by e-prezes; 2008-01-10, 21:03.

Comment

• MarcinKa
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🍼🍼
                          • 2005.02
                          • 2736

Termin potwierdzę z pracy jak grafik zobaczę, ale proponuję "Pod Brunatnym Niedźwiedziem"
                          [offtopic]Naprawdę mam ochotę wypić piwo gdzieś indziej niż ostatnio, czyli w "Obsesji".
                          No to czekamy na termin.
                          offtopic: Niech zgadnę?? W Obsesji (nie znam tego miejsca) nie ma Piwa?? musiałeś pić pyffo??
                          To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• BrowTysiąclecia
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2007.12
                            • 37

W sumie jak widze to dochodzi do tego że większośc ludzi nie wybiera się bo zawsze ma "ważniejsze spotkania"
                            Browar Tysiąclecia już działa :)

Comment

• Cez
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.01
                              • 1789

Nie marudź Prędzej czy później i tak spotkamy się...
                              Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• MarcinKa
                                Major Piwnych Rewolucji
                                🍼🍼
                                • 2005.02
                                • 2736

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi
                                No to ja quńkretnie. poniedziałek... Miejsce dowolne, byle było tam Piwo
                                ...wtorek, środa, ćzwatrek... wszystkie wieczory do Waszej dyspozycji

Termin potwierdzę z pracy jak grafik zobaczę, ale proponuję "Pod Brunatnym Niedźwiedziem" (oj dawno tam nie byłem) na jedno piwo i skok do "Szynku". Potem się zobaczy.
                                No i co Ci ten grafik powiedział?
                                Plan bardzo dobry.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowTysiąclecia Wyświetlenie odpowiedzi
                                W sumie jak widze to dochodzi do tego że większośc ludzi nie wybiera się bo zawsze ma "ważniejsze spotkania"
                                No właśnie coś ostatnio ciężko to idzie. Ale bądżmy dobrej myśli.

Kończę optymistyczym: Do Zobaczenia

Comment

Przetwarzanie...
                                X