ja sie w ogole nie deklaruje, bo mam tak napiety grafik w robocie, ze w styczniu ciezko z czasem, a w lutym to w ogole mnie w Kraku nie bedzie...
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox Wyświetlenie odpowiedzibędzie termin - będzie i biba, ale zastrzegam - od piątku nie mam czasu dla nikogo i pod żadnym pretekstem
poproszę ARTa o zamknięcie wątku, bo nijak Was nie da się namówić.Last edited by e-prezes; 2008-01-09, 21:36.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzipoproszę ARTa o zamknięcie wątku, bo nijak Was nie da się namówić."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziEee... ART ma ważniejsze rzeczy na głowie. Z takiego powodu nie zamyka się wątku. Kiepski blef
Żegnam.
Comment
-
-
nie marudź, będzie okazja 16 lutego- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzinie marudź, będzie okazja 16 lutegoLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
No to ja quńkretnie. Piątek?
Mogę też niedziela, poniedziałek... nie mam nic w planie poza sobotą.
Miejsce dowolne, byle było tam PiwoTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Termin potwierdzę z pracy jak grafik zobaczę, ale proponuję "Pod Brunatnym Niedźwiedziem" (oj dawno tam nie byłem) na jedno piwo i skok do "Szynku". Potem się zobaczy.
[offtopic]Naprawdę mam ochotę wypić piwo gdzieś indziej niż ostatnio, czyli w "Obsesji".Last edited by e-prezes; 2008-01-10, 21:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTermin potwierdzę z pracy jak grafik zobaczę, ale proponuję "Pod Brunatnym Niedźwiedziem"
[offtopic]Naprawdę mam ochotę wypić piwo gdzieś indziej niż ostatnio, czyli w "Obsesji".
offtopic: Niech zgadnę?? W Obsesji (nie znam tego miejsca) nie ma Piwa?? musiałeś pić pyffo??To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziNo to ja quńkretnie. poniedziałek... Miejsce dowolne, byle było tam Piwo
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTermin potwierdzę z pracy jak grafik zobaczę, ale proponuję "Pod Brunatnym Niedźwiedziem" (oj dawno tam nie byłem) na jedno piwo i skok do "Szynku". Potem się zobaczy.
Plan bardzo dobry.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowTysiąclecia Wyświetlenie odpowiedziW sumie jak widze to dochodzi do tego że większośc ludzi nie wybiera się bo zawsze ma "ważniejsze spotkania"
Kończę optymistyczym: Do ZobaczeniaTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment