Ja mam na 7 rano do pracy na drugi dzień, ale święto to święto i trzeba celebrować. Rugby jak będzie Krajana Irlandzkie Ciemne to już będzie git.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Irlandzkie jest zawsze, bo to moje ulubione i jedynie u mnie na południu z kija.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPo Świętach mogę mieć problem z czasem dla swojej kobiety a co dopiero na piwo z kumplami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNo nie wiem jak ona to odbierze, ale znajdę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedziCieszę się w takim razie postaram się zajrzeć do Krakowa w środę lub czwartek po Świętach... ale jeszcze to potwierdzę.
Proponuję spotkanie w takim przyjemnym lokaliku: Shisha Club, Mały rynek 2. Wiem, wiem piwnie to tam nie jest, ale będzie klimat nie z tej ziemi i na pewno Wam się spodoba: Raqs Tribal Night .
Dajcie znać kto chętny na nowości.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWe wszystkie te dni pracuję do 15, więc wieczorkiem nie widzę przeciwskazań na małe piwko. Nie wiem tylko co powie moja kobieta na spotkanie z dwoma obcymi kobietami
p.s.
w sishy będzie cały tabun kobietek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedziw takim razie postaram się zajrzeć do Krakowa w środę lub czwartek po Świętach... ale jeszcze to potwierdzę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedzi... niestety nie uda mi się wyrwać w tym tygodniu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedzia szkoda, właśnie się zastanawialiśmy, o której będziesz...
Bawcie się dobrze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedzimnie też szkoda, ale może innym razem się uda...
Bawcie się dobrze.
Comment
-
Comment