Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Wyświetlenie odpowiedzi
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
-
-
Gratulacje Shlangi i Agnieszka
I mam nadzieję, że do zobaczenia w czwartek. Taka okazja jest tylko raz w życiu
Pozdrowienia dla Agnieszki
A dla syna zdrowiaTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum Wyświetlenie odpowiedziMnie się dziś syn urodził, więc chętnie obleję tę okazję w czwartek Jak tylko Agnieszka będzie czuła się dobrze to opuszczę na chwilę pieluszki i wpadnę na jedno
...albo lepiej dwa
Comment
-
-
Proponuję od razu umówić się w innym miejscu, chyba, że idziemy mecz oglądać.
Ja bym z chęcią do Szynku, ale niech huanghua wybiera.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi... Niemniej dobrze byłoby się spotkać w szerszym (lajboCKowym) gronie i omówić sprawy bieżące: warsztaty wrocławskie, giełda tyska, żywiecka i zlot.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Myślałem o jakimś większym spotkaniu. Niedziela lub początek przyszłego tygodnia. Poczekajmy jeszcze ze 2 dni, jak nikt się nie zgłosi to pozostanie umówić się w kameralnym gronie.
To co? Jest ktoś chętny na spotkanie?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment