Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
Wyświetlenie odpowiedzi
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi(...) A kogo masz ochote zobaczyć?
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziZadzwonić po kurewki?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzinarzeczona
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzino to by mi narzeczona dała popalić jakbym zadzwonił
btw... zatem ja proponuję następny termin... 3-8.04 na wypicie kufelka albo i dwóch z zacnymi forumowiczami w Krakowie...na przykład po uwarzeniu lajbockowego u e-prezesaLast edited by ray; 2009-03-26, 19:24.Bo radość to słoneczny kolor życia...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziZadzwonić po kurewki?
Masz zapisany numer w telefonie?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Ulala, to się e-prezes zdziwi, gdy wróci do domku
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziMasz zapisany numer w telefonie?Last edited by huanghua; 2009-03-26, 22:43.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziE-prezes ściemniał i wcale numeru nie miał. Nawet żadne panienki z nim nie przyszły.
Fajne spotkanie byłoTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Fajne spotkanie byłoW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziE-nie ściemniał, ja trochę ściemniałem, ale panienki ze mną też nie przyszły
Fajne spotkanie było
Ta pani to chyba siostra Abrahama Lincolna z Alternatyw 4 - twarz czarna a szyja i ręce bladziutkieLast edited by Pendragon; 2009-03-27, 10:34.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Z racji, że ciało zwane sekcją krakowską browar.biz dumnie nazywaną lajboCKami obumarło i cuchnie już okropnie to proponuje spotkać się ostatni raz przed moim wyjazdem do BP na stypie w/w ciała i wychylić nad trumienką kilka bomb dobrego piwa. Delvisha nie będzie - rozumiem i gratuluję, no a reszta? Jakieś propozycje?Last edited by e-prezes; 2009-06-11, 23:33.
Comment
-
Comment