Chętnie przedstawiłbym się kolegom ale niestety i w tym, i w następnym tygodniu głownie jeżdżę samochodem a to nie sprzyja znajomościom
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Ktoś chętny na spotkani w czwartek wieczorem?
Miejsce i godzina do ustalenia.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
U mnie cały przyszły tydzień jest trochę pod ?. Kiedy będę miał wolne wieczory dowiem się pewnie w niedzielę lub poniedziałek. Następny raz dam propozycję wcześniej żeby była możliwość manewru.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
O.k. (na PW dostałem następną sugestię, że 7 III będzie lepszy), przekładamy termin na 7 III! Ja wprawdzie jeszcze nie wiem czy dotrę, bo jak pisałem mogę mieć zajęty wieczór, ale zaryzykujmy. Raczej dotrę.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
A jaki znak rozpoznawczy? Chorągiewka z logo browar. biz wystająca z plecaka?
Comment
-
-
Logo jest, koszulki też, tylko nie wiadomo czy w knajpie będzie temperatura żeby je demonstrować Się znajdziemy.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danhaj Wyświetlenie odpowiedziA jaki znak rozpoznawczy?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziLogo jest, koszulki też, tylko nie wiadomo czy w knajpie będzie temperatura żeby je demonstrować Się znajdziemy.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox Wyświetlenie odpowiedzijeśli żaden z nas nie zakupi koncernowego piwa, to raczej bez kłopotu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi...
Miejsce i godzina do ustalenia.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi... zostają Szynk i Non Iron, tylko czy tam jest zimno?... A tak sobie próbuję rozgryźć gdzie jest spotkanie
Miejsce dla mnie dowolne, byle dobre piwo było. Sugerujcie gdzie kto chce, a jak nie będzie sugestii to autorytarnie wskażę jakąś knajpę (np. Gin w NH).To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Proponuję spotkać się jutro o 19 w Non Iron.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment