Hmmz... a plan nie zakladal raczej 18tej? Ogólnie Non-Iron spoko, dawno nie byłem, ale jeśli zaczynacie o 19, to ja raczej dołączę o 20, by po pracy o dom zahaczyć w takiej sytuacji...
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Ja wcześniej nie dam rady. Chyba dzisiaj długo nie posiedzę, bo mnie coś przeziębienie bierzeTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJestem jeszcze na Mazowszu ale powinienem zdążyć dojechać.
Comment
-
-
Może i dobrze, bo mógłbyś wejść w posiadanie małego haremu bakterii które przywlokłem. Będą następne spotkania, kiedyś się uda.
Na spotkanie dotarłem ja i toto. Przed 21 przeszliśmy z NI do HoBTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Mnie niestety w tym czasie nie ma w Krakowie."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Jest może ktoś chętny na spotkanie w czwartek wieczorem?
Dokładny czas i miejsce do ustalenia.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Będę w Krakowie 21-23.10.11
Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziBędę w Krakowie 21-23.10.11
http://www.piwo.org/forum/t6071-Anteks-w-Krakowie.htmlTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Ja będę w czwartek poza Krakowem."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziBędę w Krakowie 21-23.10.11
http://www.piwo.org/forum/t6071-Anteks-w-Krakowie.html
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi22 mnie nie ma a chętnie bym się przyłączył
Comment
-
Comment