Może w piątek , tylko jeszcze nie wiem o której będę w Krakowie
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedzi22 też mnie nie ma w Krakowie. Ale możemy się spotkać dziś koło 19 (MarcinKa rzucił pomysł spotkania, pozostaje wybrać miejsce).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziMoże w piątek , tylko jeszcze nie wiem o której będę w Krakowie
Comment
-
-
No nareszcie udało mi się dorwać do kompa.
Ponieważ nie byłem i nie znam to proponuję Beer Gallery na Dominikańskiej.
Oczywiście koło 19.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziNo nareszcie udało mi się dorwać do kompa.
Ponieważ nie byłem i nie znam to proponuję Beer Gallery na Dominikańskiej.
Oczywiście koło 19.
Comment
-
-
No ba- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja też będęŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Dzięki BULLETowi, cielakowi, Delvishowi, liskowemu Titusowi, MarcinowiKa za możliwość spotkania na giełdzie, adminostwu oraz Nitce i Bahtolowi za piwne towarzystwo i rozmowy o mocno chmielonych piwach. Szkoda, natomiast, że pozostali koledzy nie byli w stanie dotrzeć. Do następnego spotkania i oby w większym gronie.
Comment
-
Comment