Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Już wróciłem z majówki i jestem gotowy na spotkanie. No to gdzie i kiedy?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Terminy mi pasują, czekam na doprecyzowanie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi9 lub 10 maja. Omerta! Viva la Omerta!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi9 lub 10 maja. Omerta! Viva la Omerta!
Czy raczej o knajpę, gdzie (chyba) żona właściciela z wręcz niesmaczną butą kpi z konkurencji?
Comment
-
-
Człowieku, a jaką niby Omerta ma konkurencję? Jeśli chodzi o wybór piw polskich - konkurencji brak, z zagranicznymi - podobnie, jeśli chodzi o ilość nalewaków - bezkonkurencyjna. Nie wiem, gdzie jest najbliższa knajpa z tyloma kranami w Polsce, czy zagranicą ? Ktoś wie?
Jestem na tak
Comment
-
Comment