Jutro koło 18 pojawię się pewnie na lampkę Beaujolais Nouveau w Pierwszym... na Stolarskiej. A w Sobotę po 19:30 w Strefie na obchodach rocznicowych. Co jeszcze? Omerta, ale jeszcze nie wiem czy piątek czy sobota.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Dzisiaj odpadam na 90%. O jutro zaczynam mieć obawy, bo dzisiaj wstałem "połamany".To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Plan częściowo zrealizowany. Skończyliśmy w Omercie, ale i tak ciężko było spamiętać wszystkie nowości. Przy dwu dniach na ogarnięcie co ciekawych piw czy miejsc zawsze na coś zbraknie czasu. I tym razem brakło na Szynk. Do następnego...
Comment
-
-
Ja też się cieszę, że z nimi się napiłem
Szkoda, że musiałeś iść, bo odwiedził nas "samuraj w kilcie".
Są na to dowody, ale ich nie posiadam.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Miło się było wczoraj spotkać i wypić w niekonwencjonalny sposób trochę Tokyo z Brewdoga
Pozdrowienia dla Tomka i Marcina.
Comment
-
-
Kwiecień się kończy, od maja szykują się zmiany w Szynku, więc proponuję spotkanie zanim jeszcze te zmiany nastąpią.
Oczywiście w Szynku, zapewne koło 19-tej.
Pytanie do chętnych kiedy?
U mnie w tym tygodniu właściwie tylko czwartek wchodzi w grę.
Kto chętny jutro na piwo?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment