I jak było?
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
W 5-go wieczorem można by się spotkać i wypić, ale dotrę do Krakowa na 21, więc raczej słabo gdzieś dalej. 6-go mam plan wejść na EnoExpo, ale to raczej koło południa. Wieczór czemu nie. W sobotę będę już wyjeżdżał.
Comment
-
-
Ja się chętnie spotkam. 5,6,8 odpadają, więc zostaje 7. Jakie plany na piątek?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
-
No to nie trafiliśmy na siebie. Poza wspomnianymi już na EnoExpo: Moonem i Andrzejem z Szynku udało mi się spotkać z Tomkiem Jabłońskim w Tap Hausie (SmoczaGlowa). Do następnęgoLast edited by e-prezes; 2015-02-06, 13:27.
Comment
-
-
Witajcie, po okresie dlooooogiej nieobecnosci znalazlem sie ma chwilke w Krakowie. Warto by bylo na ta okolicznosc spelnic piw kilka i porozmawiac ze starymi zmajomymi. Jestem w Polsce do 20 wrzesnia.A ponadto uważam, że koncerny należy zniszczyć!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Publius Wyświetlenie odpowiedziWitajcie, po okresie dlooooogiej nieobecnosci znalazlem sie ma chwilke w Krakowie. Warto by bylo na ta okolicznosc spelnic piw kilka i porozmawiac ze starymi zmajomymi. Jestem w Polsce do 20 wrzesnia.
Comment
-
-
Poniedziałek, wtorek Jak Ci pasuje?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment