wiecie co? niepoważne to wszystko! ja jestem dziś w C.K. po 14. na giełdzie też będę, ale nie organizuje już żadnego spotkania
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Spoko spoko, e-prezesie, na giełdzie będzie trochę ludzi nie-z-Krakowa, ja się nastawiam na jakiś poważny kurs po knajpach krakowskich, nie wymigasz się
Comment
-
-
tak, tak potwierdzam to prawda towarzystwo nie dopisało tylko niezapowiedziana Nowa Huta ( dzielnica Krakowa ) dojechała i wychyliła piwko z e-prezesem
ps.obdarowany specjalnym płynem z browaru e-prezesa będę degustował - żałujcie wszyscy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeswiecie co? niepoważne to wszystko! ja jestem dziś w C.K. po 14. na giełdzie też będę, ale nie organizuje już żadnego spotkaniaLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
najprawdopodobniej będę o tej porze lub ciut potem w Starym Porcie, ale tytułowe spotkanie miało być w nieco większym gronie. z kolegą ergiem umówiłem się na piwko w lutym. szczegóły wkrótce.
niemniej jeśli w ten sposób mają wyglądać krakowskie integracje to zapewne więcej pożytku przyniesie okołogiełdowa integracja
Comment
-
-
Prezesie proponuję czwartek, 3 luty, godz. 16.30, do wyboru Dom Norymberski albo CKBrowar. Co Ty na toLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
Ja wreszcie dysponuję stałym łączem w domu i nie będę się dowiadywał na godzinę przed spotkaniem albo w godzinę po spotkaniu, że takowe było. Bardzo chętnie wyskoczę z Wami w czwartek do CK, myślę że Nitka też.
Pozdrowienia i do zobaczenia.=bahtol=
Comment
-
-
Czyli co? Czwartek, 3 luty, CK Browar godz.16.30.
Cielaku a będziesz miał gdzie zaparkować?Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
Comment