"może". sam osączyłem dwa piwka, poczytałem gazetę (kilka ciekawych informacji) i poszedłem na mszę. na przyszłość chyba odpuszczę sobie takie samotne spotkania
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes"może". sam osączyłem dwa piwka, poczytałem gazetę (kilka ciekawych informacji) i poszedłem na mszę. na przyszłość chyba odpuszczę sobie takie samotne spotkaniaLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Co, znowu szykuje się spotkanie sam na sam? Przyjechałabym, ale trochę daleko mam. Może Ty wpadniesz jednak do Wrocka, towarzystwo masz murowane
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesczy są chętni na małe spotkanie przy lanym Tucherku w DN w tę sobotę 19.03. ok. godz. 19?Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bahtolAno będę bo liczę, że się w reszcie na lane załapię, a poza tym chcę zobaczyć minę kelnera kiedy zobaczy E-prezesa i mnie razem bo obydwojgu nam (w różnym czasie) musiał wymieniać piwo.Last edited by ergie; 2005-03-18, 18:52.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
No i po ptokach. Właśnie dopiero co wróciłem do domu Tak więc do Dn nie dotrę już.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
Comment