nie szkodzi. to miało być kameralne, luźne spotkanko przy piwku. okazało się, ze w ostatniej chwili przyszła "szybka paczka" i Bahtol załapał się na wymianę.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bahtolWłaśnie potwierziliśmy termin spotkania więc ja również będę. Piątek ok. 18tej w CK.
Comment
-
-
Było przepięknie! Szkoda że notorycznie brak mi czasu na podobne spotkania. Piwo CK-owskie niezłe, choć "umcyk" zbyt głośny. Ale za to późniejsza żul-knajpa z Relakspolem i Namysłowem całkiem "cacy". Polecam wszystkim Krakauerom następne spotkania z e-prezem i batholem. Czuwaj!
Comment
-
-
masumi! zapomniałeś o e-prezesieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Mnie się spotkanie podobało. Pyszny Relakspol, niezły Namysłów. W CK wyjątkowo dobry Dunkel. Jasne OK, ale jak ktoś się wybiera na Weizena to niech się przestanie wybierać. Smakował tak jak czasami smakuje Jasne i był (moim zdaniem) nachmielony jak cholera.
Ogólnie rzecz biorąc bardzo przyjemne spotkanie, sporo się dowiedziałem i jakoś dziwnie porządnie się zaprawiłem, a moim wybawcą (miałem już wracać na piechotę) okazał się nocny autobus w którym nawet nie skasowałem biletu.
Oby więcej takich spotkań.=bahtol=
Comment
-
-
spotkanko DM 22 lub 23 kwietnia????
No to dla odmiany ja proponuję w najbliższy łykend (22, 23 kwietnia) spotkanie w Domu Norymberskim. Do wyboru piątek lub sobota tak koło godz. 18.00. Co wy na to Krakauery???
A może kto z przyjezdnych się zjawi??Last edited by ergie; 2005-04-17, 16:56.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieNo to dla odmiany ja proponuję w najbliższy łykend (22, 23 kwietnia) spotkanie w Domu Norymberskim. Do wyboru piątek lub sobota tak koło godz. 18.00. Co wy na to Krakauery???
A może kto z przyjezdnych się zjawi??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesna mnie możesz liczyć, mam dla ciebie koźlaka
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesw cuda wierzysz?Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
Comment