Jeśli można to ja najchętniej spotkałbym sie z Wami w sobotę 23 kwietnia o godz. 18.00 w DN. Piątek mi się nagle zajęty zrobił niestety. (
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bahtolWszystko wskazuje na to, że w sobotę zajrzę do DN. Mam też nadzieję, że nie przyjdę sam.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Ja tam nie mam żadnych ograniczeń czasowy w najbliższą sobotę więc mogę siedzieć nawet do 21.30 czyli do ostatniego autobusu jadącego w kierunku mojego dmuLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
norymberską zamykają o 22 o czym przekonałem się już dwukrotnie
w związku z tym, że na sobotę zrobiono rezerwację weselną musimy znaleźć inne miejsce... i tu jest problem. w tych rejonach mogę zaproponować tylko dwie lokalizacje:
Starowiślna 31 - lokal w oficynie z ogródkiem, więc byłoby gdzie zostawić rower.
Wawrzyńca 18 - trochę mały lokal, więc może być o tej porze trochę załadowany
jak ktoś ma jakieś jeszcze propozycję, słucham...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesnorymberską zamykają o 22 o czym przekonałem się już dwukrotnie
w związku z tym, że na sobotę zrobiono rezerwację weselną musimy znaleźć inne miejsce... i tu jest problem. w tych rejonach mogę zaproponować tylko dwie lokalizacje:
Starowiślna 31 - lokal w oficynie z ogródkiem, więc byłoby gdzie zostawić rower.
Wawrzyńca 18 - trochę mały lokal, więc może być o tej porze trochę załadowany
jak ktoś ma jakieś jeszcze propozycję, słucham...
Czyli jednak spotykanie się w piątki będzie chyba bardziej uzasadnione.
Nie mam żywcem pomysłu gdzie moglibyśmy się w takim razie sppotkać w tą sobotę.Last edited by ergie; 2005-04-21, 15:28.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA może by tak w Stillu? Co prawda leją tam tylko Tyskie ale może wszystkim to odpowiada za 4zł poza tym fajny tam PRLowski klimat (chyba że ktoś jest z SLD -bo tych nie wpuszczaja )
A swoją droga to dlaczego poruszmy ten sam temat w obu wątkach (tu i na tym z ankietą)
=bahtol=
Comment
-
-
w wątku z ankietą rozważamy miejsce na stały lokal i stałą porę, a tutaj ogólnie... i czasem nie na temat
obdzwoniłem wczoraj wszystkie lokale na kazimierzu i nigdzie poza dwoma w/w miejscami, DN i barem na krakowskiej z brokiem nie ma nic poza masówką
zatem spotykamy się na gold fasslu w pubie przy ul. Starowiślnej 31. ci którzy nie odczytają tego posta na czas będzie info na drzwiach DN o zmianie lokalu. jeśli okaże się, że fassl jest niepijalny, albo, że jest nas na tyle dużo, że się nie mieścimy (trudno rezerwować miejsce w lokalu jeśli zaledwie parę osób zapowiedziało przybycie) przeniesiemy się gdzieś indziej, może do knajpy za halą targową o której pisał piokl13. to się zobaczy na miejscu.Last edited by e-prezes; 2005-04-22, 11:50.
Comment
-
Comment