Ja też chętnie. Na obecną chwilę może być 17.00. Szykuje nam się też co nieco w czwartek bo przed giełdą będę gościł Darka Krasnodębskiego i nikitę_banitę.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banitaJa to bym najchętniej do CK wskoczył, napił się lanego Relaksa i jeszcze lanym porterem zakończył, ale to taki luźno rzucony plan maximum
Od siebie pragnę dodać do tej listy jeszcze DN.Last edited by dkrasnodebski; 2005-06-08, 12:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banitaJa to bym najchętniej do CK wskoczył, napił się lanego Relaksa i jeszcze lanym porterem zakończył, ale to taki luźno rzucony plan maximumPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiAle Ty zachłanny jesteś
Od siebie pragnę dodać do tej listy jeszcze DN.
Może poprostu umówimy się do C.K. coby przyjezdnych w browarze jednak ugościć i dwie rury wychylimy, jasnego i dunkela??
A poza tym to we wtorek pozostaje DN czy wogóle wtorek odpada na rzecz czwartku?Last edited by Shlangbaum; 2005-06-08, 18:07.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumSzalejecie Panowie żeby aż cztery knajpy jednego wieczoru? Mam czas tylko na jedną poza tym z kobietą przyjdę i nie mam ochoty się zciaprać za bardzo.
Może poprostu umówimy się do C.K. coby przyjezdnych w browarze jednak ugościć i dwie rury wychylimy, jasnego i dunkela??
A poza tym to we wtorek pozostaje DN czy wogóle wtorek odpada na rzecz czwartku?Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Spokojnie, spokojnie. Bahtol czuwa
Nic z dobrych rzeczy was nie ominie i ja się o to postaram.
Do spróbowania w Krakowie macie zaledwie 7-8 piwek więc nie widzę żadnego problemu. Kwestia jedynie kolejności ale to już mam z grubsza (i z cieńsza) obmyślane. Muszę tylko wiedzieć, o której godzinie przyjedziecie i o której chcecie wylądować w łóżku a reszta to już żaden problem.=bahtol=
Comment
-
-
-
jestem za tylko pytanie czy zakładamy bawarskie kapelusiki, czy też podkoszulki z cekinami no i kiedy się mamy spotkać?Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
Comment