Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Bardzo chętnie się spotkam ale dlaczego właśnie w CK? W piątek po południu nie da się tam zamienić słowa, a z miejscem też nie wesoło, a poza tym nie posiadam wyjściowego dresu
Ja sugeruję tradycyjny Kazimierz - DN albo Nove Namesti, no chyba, że ktoś jakąś ciekawą żulernię z namysłowem albo relakspolem wymyśli.=bahtol=
Comment
-
-
eee, nie o to mi chodziło. masówki mam już dość po giełdzie. mam ochotę na relakspola w piwiarni lub gdzieś na mieście (gdyby później) ew. Strzelca w "Brunatnym..."
piątek jest wporządku, pora również... czasu do namysłu niewiele, więc decydujcie!
Comment
-
-
mnie coś wypadło i też raczej będę później dostępny, tj. koło 18. niemniej, jak lubię Bahtola i Nitkę wolałbym się w większym gronie spotkać. kto poza w/w osobami zamierza się pojawić, bo może byłby sens przełożyć na inny tydzień?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bahtolJa chętnie się przjedę razem z Nitką na Relakspola do piwiarni. Na 17.00 w piątek mogę się troszkę spóźnić, bo mam egzamin, ale na pewno przed 18.00 dotrę.
Ale juz sam nie rozumiem e-prezes może przyjść czy nie??Last edited by Shlangbaum; 2005-06-22, 12:14.
Comment
-
-
Kto ma ochotę jutro (sobota 2 lipca) spotkac się wieczorkiem przy piwku, ręka do góryLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieKto ma ochotę jutro (sobota 2 lipca) spotkac się wieczorkiem przy piwku, ręka do góry- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment