Na wieczór jestem umówiony. Ale po południu. Jakoś koło 17 to by mi pasowało. Najchętniej gdzieś na północ od Kazimierza chyba że Nowe Namestii
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
heh - no to zajrzyj jednak do Łubnian chłopie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTheh - no to zajrzyj jednak do Łubnian chłopieLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2A gdzie jest to Namesti ?Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Leją z piękną, pachnącą pianą, jeno z zapasami bywa krucho. Ze trzy dni do tyłu zdołaliśmy z kolegami wysuszyć po trzy kolejki i jak doszło do czwartej, barman podał nam jedno piwko na czterech beczka poszła, a następna nie przyszła. Kończyliśmy butelkowym krusovickim .
Może dzięki naszej ciężkiej pracy sprowadzanie tego piwka będzie jednak opłacalne dla właściciela knajpki i utrzyma się ono na rynku dłużej .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slawekkazekMoże dzięki naszej ciężkiej pracy sprowadzanie tego piwka będzie jednak opłacalne dla właściciela knajpki i utrzyma się ono na rynku dłużej .
Comment
-
Comment