no, nic ja nie dotarłem, bo po filmie jakiś taki leniwy się stałem. to do zobaczenia następym razem.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakTylko czy będzie miejsce w Namesti. Zwłaszcza że to piątek wieczorem no i ilość stolików też nie zachwyca.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNo to ja i Bahtol odpadamy, nas juz widzieli z kobietami i numer nie wyjdzieLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieJeśli chodzi o Bahtola to masz rację, ale Ty odpadasz za sam wygląd
Comment
-
-
Z przyjemnością ukręcę w piątek genitalia dwóm pierdołom jednej starej, a drugiej młodej .
Podzielam zdanie E-Prezesa, jak się nie da w Namesti to pójdziemy gdzie indziej, zresztą ja i tak tylko chwilę bo idę później z fajnymi chłopakami na fajną imprezkę.=bahtol=
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bahtolZ przyjemnością ukręcę w piątek genitalia dwóm pierdołom jednej starej, a drugiej młodej .
(...)Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
a kto w tym doborowym towarzystwie jest V-ce Pierdołą?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTa kto w tym doborowym towarzystwie jest V-ce Pierdołą?Last edited by ergie; 2005-07-05, 13:14.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
Comment