A ja byłem dzisiaj w Nove namesti i mi się chłopak barmana dziwnie przyglądał pomimo tego, że byłem z dziewczyną Nie maja wstydu ci panowie, a wogóle to Portera nie było
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum...a wogóle to Portera nie byłozupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesto ja już wolę zabawy z kobietami (najlepiej nie swoimi )Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Ma ktoś dziś czas na spotkanie? Proponuję 19:00 tam gdzie zawsze. Ewentualnie 20:00 ??Last edited by Shlangbaum; 2005-07-14, 13:03.
Comment
-
-
Taki dowcip po Wrocławiu chodzi:
Dlaczego w temacie "Wrocław piątek/sobota" tak mało się dzieje, a w temacie "Kraków- propozycje spotkania" tak dużo?
Dlatego, że we Wrocławiu się spotykają, a w Krakowie tylko proponują
Comment
-
-
No, Schlagbaum, to mi powiedziałeś
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTaki dowcip po Wrocławiu chodzi:
Dlaczego w temacie "Wrocław piątek/sobota" tak mało się dzieje, a w temacie "Kraków- propozycje spotkania" tak dużo?
Dlatego, że we Wrocławiu się spotykają, a w Krakowie tylko proponują
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieKurna czy ta kobitka musi się wypowiadac w każdym temacie
P.S. W większości tematów się nie wypowiadam, a wtrącam swoje trzy grosiki do tematów, które prowadzą ludzie, których lubię, ale skoro niekoniecznie z wzajemnością, to pa
Comment
-
Comment